Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Norges Blindeforbund

På denne siden finner du referanser fra Norges Blindeforbund. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Norges Blindeforbund eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Samuel Massie

Foredrag med: Samuel Massie

“Oslo fylkeslag Norges Blindeforbund hadde besøk av Samuel Massie på vårt høstmøte for våre medlemmer lørdag 11.11.17. Det var et utrolig engasjerende og humoristisk foredrag. Samuel Massie forteller varmt og levende sin historie og om boken sin Hold fast som handler om mestring og målbevissthet, og om å ta ansvar for sitt eget liv. Han inspirerte oss alle med sin historie og livlige beretning. Dette er virkelig et foredrag som kan anbefales.”

sitat: Bjørn Roger Trollnes, Styreleder