Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Norges Fotballforbund

På denne siden finner du referanser fra Norges Fotballforbund. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Norges Fotballforbund eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Bjørn Heidenstrøm

Foredrag med: Bjørn Heidenstrøm

Vi er veldig fornøyd med "ølekspedisjonen" til Bjørn Heidenstrøm. Det passet vedlig godt inn i "settingen" vår med oktoberfest. Han var flink til å tilpasse seg gruppen og var ekte og passe uformell i formen. Flink til å ta ting på sparket der og da. I og med Bjørn kjenner fotballmiljøet veldig godt, var det ingen bakdel akkurat. Fikk mange gode tilbakemeldinger fra deltakerne om at de synes dette var bra - gøy og interessant samtidig.

sitat: Mette Sørlien - Personalsjef
Se foredragsholder
Michael Andreassen

Foredrag med: Michael Andreassen

"Vi har brukt Michael som speaker på indre bane på alle våre landskamper og cupfinaler de siste 9 årene. Han gjør en strålende jobb for oss! Vært en viktig medspiller for å skape glede og entusiasme for fremmøtte tilskuere på en veldig god måte. Dette er en svært viktig jobb og kun det beste er godt nok!"

sitat: Vidar Sanderud, Venue Director