Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

NORNIR

På denne siden finner du referanser fra NORNIR. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra NORNIR eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Steinar Hoel Korsmo

Foredrag med: Steinar Hoel Korsmo

“Jeg vil si at foredragene som Steinar Hoel Korsmo holder er i verdensklasse! Som norsk teknologi- og vekstselskap har det vært helt avgjørende for oss å delta i Steinars foredrag, kurs og workshops for å lykkes med kapitalinnhenting og internasjonalisering. Vi har hentet kapital fra internasjonale investorer, og dette er en direkte følge av kompetansen jeg har fått fra Steinars pitch foredrag. Jeg vil sterkt anbefale foredragene til alle andre gründere!"

sitat: Paal Kristian Levang, Gründer og daglig leder