Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Norsk Fengsels- og Friomsorgsforbund

På denne siden finner du referanser fra Norsk Fengsels- og Friomsorgsforbund. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Norsk Fengsels- og Friomsorgsforbund eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Per Henrik Stenstrøm

Foredrag med: Per Henrik Stenstrøm

"NFF hadde invitert 100 nyutdannede fengselsbetjenter til kurs på Gardermoen. De skal ut og møte hverdagen i kriminalomsorgen. Per Henrik holdt et flott foredrag om primadonnaer og andre vanskelige kolleger. Per Henrik har en fin måte å oppnå kontakt med sitt publikum og holdt stilen i samtlige 45 minutter. Han er tydelig i sin presentasjon og vi fikk alle mange aha-opplevelser og en god latter. Det var kun godord å høre om innhold og presentasjon. Jeg kan varmt anbefale Per Henrik til andre som ønsker foredraget."

sitat: Asle Aase, nestleder