Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Norsk Folkehjelp

På denne siden finner du referanser fra Norsk Folkehjelp. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Norsk Folkehjelp eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Ivar Haugstad

Foredrag med: Ivar Haugstad

«Vi var 57 deltakere på konferansen og en unison tilbakemelding er at foredraget svarte til forventningene. Det var jordnært og tilpasset oss som organisasjon. Vi skal ta med oss de råd han ga og bli en enda bedre organisasjon på inkludering av både gamle og nye medlemmer. Det å gi ros er en viktig oppgave og vi så at den oppgaven ble tatt på alvor resten av denne helga.»

sitat: Runi Putten, Rådgiver