Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Norsk fosterhjemsforening

På denne siden finner du referanser fra Norsk fosterhjemsforening. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Norsk fosterhjemsforening eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Bianca-Simonsen

Foredrag med: Bianca Simonsen

Proff foredragsholder som gnistret som et fyrverkeri. Hun er en kilde til inspirasjon og energi bare ved sin tilstedeværelse.
På evalueringen fikk hun bla høy skår på «Jeg synes det var lett å forstå innholdet» og «Jeg synes forelesningen var lærerik». Hun fikk også høyt skår på spørsmål om ungdommene kunne tenke seg et lignende opplegg neste år.
Vi kan på det varmeste anbefale Bianca Vestvik som foredragsholder for ungdom. Vi vurderer faktisk å leie henne inn til voksengruppa neste år!

sitat: Grethe Egeberg Stoa, avdeling Hedmark