Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Norsk Sykepleierforbund

På denne siden finner du referanser fra Norsk Sykepleierforbund. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Norsk Sykepleierforbund eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Hanne Kristin Rohde

Foredrag med: Hanne Kristin Rohde

Responsen var entydig positiv fra deltakerne. Rohde ga mye på seg selv, var morsom samtidig som hun hadde en alvorlig undertone. Hun traff våre ledere ved sine refleksjoner knyttet til lederskap i stressende situasjoner. Kan anbefales på det sterkeste.

sitat: Wenche Jensen - Seniorrådgiver, Oslo
Se foredragsholder
Michael Andreassen

Foredrag med: Michael Andreassen

"Et ærlig og direkte foredrag."

sitat: Sykepleier Kaspara Nesseth Tørlen
Se foredragsholder
Pellegrino Riccardi

Foredrag med: Pellegrino Riccardi

"Pellegrino Riccardis foredrag var virkelig en pangstart på vår 2-dagers samling for alle ansatte i Norsk Sykepleierforbund. Foredraget fikk veldig gode tilbakemeldinger fra deltakerne på samlingen. Det var både intelligent, underholdende, treffende og tankevekkende. Riccardi bevisstgjorde oss betydningen av våre egne erfaringer, holdninger og forutinntatthet, og balanserer humor og substans på en glimrende måte."

sitat: Anne-Marthe Hovi, Rådgiver