Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Nortura

På denne siden finner du referanser fra Nortura. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Nortura eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Takk for et flott seminar med temaet Arbeidsglede. Du byr på deg selv og hjelper oss som kursdeltakere med å bli oss bevisst hva som skal til for å trives, kunne takle stress, gjøre hverandre gode og ved dette å kunne yte vårt beste så vel i arbeidslivet som i privatlivet.

sitat: Karl Reite, personalsjef, Nortura Øst
Se foredragsholder
Vibeke Holtskog

Foredrag med: Vibeke Holtskog

Tusen takk for alt du gjorde for oss på Vettre i forrige uke.
Du er en flott person som er utrolig dyktig til å formidle ditt budskap på en inspirerende og lærerik måte!

sitat: Kari Ingjer Bøen
Se foredragsholder
Rune_Semundseth

Foredrag med: Rune Semundseth

Vi opplevde at han hadde forberedt seg godt og tok tak i det vi hadde bedt om. Var engasjerende, inspirerende og direkte.

sitat: Lisbeth Tyssø