Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Notar

På denne siden finner du referanser fra Notar. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Notar eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Lars er en dyktig, reflektert og givende foredragsholder. Han mikser alvor med humor, og ufarliggjør en del viktige prosesser andre kan synes vanskelig å ta tak i. Han er motiverende og har klare tanker om hva som funker og ikke, og med sine brede erfaring over flere år, gir det ham gjennomslagskraft. Hos oss er Lars i ferd med å skape varige endringer gjennom sine signaturmetoder. Endringer som helt klart er til det positive. Han evner å ta tak i selvfølgeligheter på en slik måte at han vekker til liv en indre motivasjon hos sine tilhører rundt temaer som er, ja, selvfølgeligheter, men som ofte kan bli glemt og lagt til side i en hektisk hverdag. Jeg kan trygt anbefale Lars videre for både enkeltvis foredrag og til større prosessendringer."

sitat: Bjørnar Hoel