Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Nøtterøy kommune

På denne siden finner du referanser fra Nøtterøy kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Nøtterøy kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Veldig fornøyde med hele opplegget. Vi satt som tente lys hele dagen, og innholdet var midt i blinken for oss. Karin Hjertaker er veldig profesjonell og dyktig - samtidig som hun har en humoristisk og positiv formidlingsmåte.

sitat: Helen Wedberg
Se foredragsholder
Gyrid Beck Solberg

Foredrag med: Gyrid Beck Solberg

"Nøtterøy kommune, barn og unge, er i gang med endringsarbeid. I den anledning ønsket vi et motivasjonsforedrag som gav oss inspirasjon og mulighet til selvrefleksjon. Gode rykter om en dame ved navn Gyrid Beck kom opp som alternativ. Og gjett om hun leverte!! Vi ble både engasjert, berørt, utfordret og ikke minst motivert. Godt jobbet Gyrid Beck. Vi håper mange flere får anledning til å høre på deg. Du gjør virkelig en forskjell!"

sitat: Hilde Nordberg Forsmo