Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Novartis

På denne siden finner du referanser fra Novartis. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Novartis eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Berta Lende Røed

Foredrag med: Berta Lende Røed

Inspirerende og engasjerende foredragsholder, med mye humor for å få frem ett viktig budskap.

Berta er en fantastisk foredragsholder. Hennes humør og energi smitter over på oss som sitter i salen. Foredrag var inspirerende, ekte og relevant for å belyse hvor viktig tema kommunikasjon er for å kunne samarbeide.

Vi snakker stadig om ny teknologi, men vi må ikke glemme å prate sammen for å kunne yte helhetlig pleie.

Bertas foredrag ble tatt opp flere ganger når de andre foredragsholderne på vårt seminar presenterte innen faget hjertesvikt.

sitat: Lobna Timraz, Brand manager
Se foredragsholder
Anja Hammerseng-Edin

Foredrag med: Anja Hammerseng-Edin

Anja var tilstede, engasjerende, inkluderende, uhøytidelig, kunnskapsrik. Lot oss prøve noe nytt. Hun hadde en flott evne ti å være nær og se oss alle. Avstemte og involverte underveis. Det var en god balanse mellom teori og praktiske øvelser for å teste verktøyene Anja formidlet. Disse konkrete øvelsene er enkle å ta i bruk og kan brukes senere både på seg selv og sine nærmeste. Helt topp og noe vi vil anbefale til andre! Verdt hver krone:-)

sitat: Signe Meltzer Kleivbo, Nordic Brand Manager