Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Oceaneering Asset Integrity AS

På denne siden finner du referanser fra Oceaneering Asset Integrity AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Oceaneering Asset Integrity AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Ole Martin Nesselquist

Foredrag med: Ole Martin Nesselquist

"Ole Martin har til tross for sin unge alder, levert et meget godt foredrag. Ole Martin leverte et budskap rundt kommunikasjon som var tydelig og det var påminnelser både til oss i ledergruppe og ansatte om å ta ansvar. Han satte dette med kommunikasjon litt på spissen i det han fortalte om sine personlige opplevelser som 15 åring og konsekvensen av det som en gang skjedde og hva han senere har gått gjennom. Dette rørte mange i salen og flere fikk noe å tenke på."

sitat: Camilla Louise Tønder, Seksjonsleder