Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Odal Sparebank

På denne siden finner du referanser fra Odal Sparebank. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Odal Sparebank eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Gyrid Beck Solberg

Foredrag med: Gyrid Beck Solberg

"Utrolig imponert over ditt bidrag fra scenen, Gyrid!!

Takk for at du sto på og leverte fra øverste hylle, Gyrid. Takk for at du tok deg tid til å dele dine personlige opplevelser med oss i Odal Sparebank m/ datterselskaper.
Vi er også veldig takknemlig for at du var dønn ærlig på at handlingsrom handler om tillit.

Som jeg har sagt til mine ansatte i Odal Sparebank, så tar det tid å skape en felles kultur og virkelighetsforståelse. Vi går stadig mer i takt. Vi er ikke i mål, men vi er på god vei.
For å henge med i svingene også fremover er det viktig med gode inspiratorer og veiledere. Og da er kun det beste godt nok.

Igjen, tusen takk for at du er med på å gjøre oss litt bedre!"

sitat: Torleif Lilløy, Administrerende banksjef