Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Oddfjell Drilling

På denne siden finner du referanser fra Oddfjell Drilling. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Oddfjell Drilling eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Kjell Tore Solvang

Foredrag med: Kjell Tore Solvang

Har gjennom en årrekke benyttet Kjell Tore Solvang som foredragsholder- og motivator for mannskapene på flere av våre flyterigger. Kjell Tore leverer innhold og emner, tilpasset bedrift og publikum, som både rører ved de indre verdier og skaper varige holdningsskapende adferd. Han engasjerer og skaper positive verdier hos den enkelte ved å variere foredragene fra det sterkt rørende og følelsesmessige, til ren latter og moro. Mange som har vært på hans foredrag, forteller om episoder hvor de har slitt med å gjennomføre noe, tenkt på innholdet fra Kjell Tores foredrag og så har de fullført noe de egentlig holdt på å gi opp. Dette bekrefter da at det er god investering i å bruke Kjell Tore som mentor for å oppnå gode resultater.

sitat: Cato Landsvik, Rig Manager – Performance Management