Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Olje- og energisenteret AS

På denne siden finner du referanser fra Olje- og energisenteret AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Olje- og energisenteret AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Atle Haglund

Foredrag med: Atle Haglund

Vi hadde gleden av å høre Atle sitt foredrag på en forsamling i bedriften før årets julebord. For vår del hadde vi vært gjennom endringsprosesser i selskapet. Det var herlig å høre Atle hjelpe oss å sette våre små utfordringer i perspektiv på en lun og humoristisk måte. Atle byr på seg selv og er virkelig inspirerende å høre på. Han har en flott formidlingsevne og har noe helt spesielt ved seg. Det var absolutt verdt å gi Atle en time av livene våre. Vi har snakket om hans inspirerende og beundringsverdige måte å møte utfordringer på ved flere anledninger siden. Det er godt gjort å få en forsamling i festmodus med et foredrag om endringsvilje og måter å håndtere endringer på, men det klarte han til gangs. Vi anbefaler Atle til absolutt alle!

sitat: Ronny Morken