Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Omsorgsbygg, Oslo Kommune

På denne siden finner du referanser fra Omsorgsbygg, Oslo Kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Omsorgsbygg, Oslo Kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Hei Vidar! Først og fremst takk for et et godt foredrag!
Alle tilbakemeldinger på foredraget ditt har vært entydig positive både i forhold til relevans og fremførelse. Kort oppsummert har du her et utdrag fra en mail vi mottok fra en av våre ansatte som jeg synes er representativt for oss alle: Vi står jo foran store oppgaver/endringer og lett kan stresset føre til at man blir "kjasete og masete". Da er det fint å få påfyll både om hva som får teamet til å virke og hva som er bra for en sjøl. Mye av det som Davidsen kom med passet veldig fint å få løftet frem i lyset nå. Det var rett og slett veldig godt både for sjel og sinn - ga meg krefter og bedre innsikt til å ta fatt på oppgavene som venter. Så dette satte jeg veldig stor pris på. Håper det er greit å komme tilbake til deg i forbindelse med vår omstillingsprosess ved en senere anledning."

sitat: Kjell Haugen