Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Operaspesialisten

På denne siden finner du referanser fra Operaspesialisten. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Operaspesialisten eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Jeg gir mine aller beste anbefalinger til Idun og Giig’s fantastiske stressmestringskurs.
Jeg ante ikke at jeg var stresset før jeg lå strak ut i 3 måneder! Vi er alle utsatt for mer eller mindre stress i hverdagen. Og dette kurset tok emnet for seg på en meget elegant måte. Med humor og kunnskap ledet Idun oss gjennom 2 kvelder med den ene aha-opplevelsen etter den andre. Det er mye vi ikke vet at vi ikke kan, og for min del, vet jeg nå at min hverdag blir både mer effektiv og mer lystbetont. Nå er det jeg som har kontrollen, og jeg bruker teknikkene jeg lærte nesten daglig.

sitat: Vigdis Fondevik