Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Opplæringskontoret i Trondheim kommune

På denne siden finner du referanser fra Opplæringskontoret i Trondheim kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Opplæringskontoret i Trondheim kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Bianca-Simonsen

Foredrag med: Bianca Simonsen

"Vi har brukt Bianca som foredragsholder og motivator til to dagskurs for veilederne til lærlingene våre i Trondheim kommune. Hvert kurs hadde over 100 veiledere! Samarbeidet har vært en fryd, og kombinasjonen av engasjement og kompetanse er vanskelig å finne maken til. Vi fikk utelukkende positive tilbakemeldinger fra veilederne våre, som ikke hadde noe problem med å ha samme foredragsholder hele dagen.. De opplevde henne som inspirerende, konkret og med en svært god formidlingsevne. Et solid påfyll både på det private og det profesjonelle plan!"

sitat: Tone Beate Trones og Monica Dahl Eide