Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

OPS Contracting i Oil & Process Services

På denne siden finner du referanser fra OPS Contracting i Oil & Process Services. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra OPS Contracting i Oil & Process Services eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Jan Erik gjorde en fantastisk jobb med å fasilitere lederutviklingsprogrammet for min organisasjon som hadde ansvaret for ettersalg i Aker Solutions (MH Wirth). Lederutvikling er alltid viktig, men etter omfattende organisk vekst så er det ekstra nødvendig å få "alle ombord". Jan-Erik var engasjert over en lengre periode og det var målbare forbedringer i lederteamet. Vi nådde målsettingen og kunne markere at vi sammen leverte bedre enn alle forhåndsdefinerte KPIèr. Jan Erik er kunnskapsrik og fikk svært gode tilbakemeldinger etter at prosjektet var avsluttet."

sitat: Knut Mjåland, General Manager