Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Osloregionens Europakontor

På denne siden finner du referanser fra Osloregionens Europakontor. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Osloregionens Europakontor eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
julien-bourrelle

Foredrag med: Julien S. Bourrelle

«Julien holdt et inspirert, engasjert og tankevekkende foredrag som ble mottatt med begeistring på vår konferanse om rollen som partner i EUs Horisont 2020-program. Han tilpasset innholdet slik at det traff både tema og målgruppe for konferansen, og bidro til å gi dagen et løft. Om han får lurt norske forskere til å legge fra seg ryggsekken eller joggesko på møter med utenlandske aktører, er jeg mer tvilende til. Men mest sannsynlig vil deltakerne etter å ha hørt Juliens foredrag være bedre rustet til å møte mulige samarbeidspartnere med et bredt smil, øyekontakt og et rungende Hello!»

sitat: Astrid Bjerke, Senior Europarådgiver