Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Ostereidet FAU

På denne siden finner du referanser fra Ostereidet FAU. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Ostereidet FAU eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Kjetil Hasselberg

Foredrag med: Kjetil Hasselberg

«Vi har fått meget gode tilbakemeldinger fra de foreldre og lærere som var til stede. Det var et viktig og interessant innhold - pakket inn med litt av den humoren vi kjenner Kjetil fra. Både foreldre og lærere fikk en morsom kveld, men hvor de absolutt fikk noe å tenke på i etterkant. De fleste kunne ønske det var enda lengre, og det var flere (inkl. rektor) som sa at dette var det beste mobbeforedraget de noen gang hadde vært på. Så vi er kjempefornøyde!»

sitat: