Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Østfold kollektivtrafikk

På denne siden finner du referanser fra Østfold kollektivtrafikk. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Østfold kollektivtrafikk eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
20140929_triangel_portrett_0030-2-e1459237756925

Foredrag med: Oddvar Johnsen

"Ca 300 buss- og taxisjåfører deltok på tre kveldssamlinger i tillegg til et internt seminar på dagtid for Østfold kollektivtrafikk. Tilbakemeldingene har vært svært gode, og noen sjåfører har valgt å delta flere kvelder. Foredragene var godt forberedt og veldig relevante (kommunikasjon og kundeservice). Flott med bruk av konkrete og relevante eksempler samt mye humor i foredraget."

sitat: Kjetil Gaulen, Markedssjef