Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Pøbelprosjektet

På denne siden finner du referanser fra Pøbelprosjektet. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Pøbelprosjektet eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Det første ordet jeg vil bruke for å beskrive Siri og hennes forelesninger er ekte! Vi har ved flere anledninger hatt gleden av å ha Siri innom som foreleser her ved Pøbelprosjektet, og hver gang har hun startet rolig og bygger tillit og kredibilitet hos sine lyttere/deltagere. Hun er en person som kommuniserer med hele sitt hjerte, og av den grunn drar hun til seg lytterne og får de til å føle seg som en del av denne «enveis diskusjonen». Veldig lett å relatere seg til, og meget engasjerende! Hun er mye innom det å sette seg mål, og ser på relasjonen mellom hvor/hva du er nå, og hva som skal til for å komme dit. Noe som har vært meget givende for våre «pøbler»/kursdeltagere. Hun får unge, som gamle, til å tenke nytt over ting de allerede har en relasjon til. Jeg kan på det varmeste anbefale mennesker å dra på en forelesning med Siri F. Abrahamsen."

sitat: Thomas Ohrvik Olsen