Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Privat

På denne siden finner du referanser fra Privat. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Privat eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Hasse Thorbjørnsen

Foredrag med: Hasse Thorbjørnsen

"Hasse, tusen, tusen takk for et fantastisk bidrag til en minnerik feiring. Folk ble imponert og de snakket om det hele kvelden. Innslaget gikk "rett hjem", og det passet perfekt inn i opplegget. Igjen, tusen takk!"

sitat: Kjersti Romsaas Sundby, jubilant
Se foredragsholder
Randi Skaug

Foredrag med: Randi Skaug

"Jeg har, ved flere anledninger, vært så heldig å få overvære foredraget "Kongefølelsen."
Det er morsomt, rått og til tider rørende. Randi forteller om forberedelse, gjennomføring og seier på en måte som krever nærmere ettertanke for din egen del. I hvert fall var det slik jeg følte det.
Har jeg gjort det jeg kan? Har jeg lagt til rette for å klare det? Har jeg gitt alt som må til?
Som en direkte konsekvens av inspirasjonen jeg følte ved foredraget sist gang jeg så det, reiste jeg hjem og tømte kalenderen min for alt som ikke ville ta meg til mitt nye mål: premiere på nytt show.
Jeg anbefaler dette foredraget til alle som tar seg selv på alvor, og har et ønske om å la seg inspirere, og et genuint ønske om å gjennomføre den drømmen de måtte ha."

sitat: Sturla Berg Johansen