Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Privatperson

På denne siden finner du referanser fra Privatperson. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Privatperson eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Anja Hammerseng-Edin

Foredrag med: Anja Hammerseng-Edin

"Jeg hadde en stor opplevelse i Kongsvinger i helga, hvor jeg fikk gleden av å høre Anja snakke til UKM ungdommen. Det var virkelig med hånden på hjerte det beste jeg har hørt, og noe som traff meg!"

sitat: Hanne Kristin Medlien
Se foredragsholder
Solfrid Flateby

Foredrag med: Solfrid Flateby

"Solfrid Flateby er en drivende dyktig foredragsholder, som tar rommet umiddelbart med sin positive og smittende energi. Hun har imponerende faglig tyngde, er inkluderende, har en sterk tilstedeværelse, er troverdig og tydelig i sin kommunikasjon. Hun er trygg og bestandig godt forberedt, og hun evner å improvisere alt etter publikumet hun møter. Hun stråler i sitt møte med deltakere, og når frem med sitt viktige budskap i spedd humor. Hun er uredd, underholdene og treffer publikum og engasjere dem. Hun er et herlig fyrverkeri på scenen. Raus, dønn ærlig og en som en virkelig byr på seg selv. Energien smitter over, og ærligheten gjør at vi kjenner oss hjemme i det budskap som gis. Alle bør oppleve Solfrid, alle burde lytte til henne. Hun er en klok, ærlig og unik stemme. Jeg anbefaler henne på det sterkeste!"

sitat: Benja Stig Fagerland, Høgskolelektor, forfatter og int. foredragsholder
Se foredragsholder
Himmeljegerne

Foredrag med: Himmeljegerne

"Hei gutter! Jeg var på foredraget dere hadde i Kristiansand på tirsdag og jeg vil bare si at det var utrolig gøy, spennende og ikke minst motiverende å høre på hva dere har vært igjennom og opplevd. Dere er helt rå! Respekt altså! Jeg kan nok bare drømme om bli like tøff som dere. Stå på og lykke til videre. Jeg gleder meg til å høre om de nye eventyrene dere skal ut på. God tur!"

sitat: Hanne Jørgensen
Se foredragsholder
Caroline Omberg

Foredrag med: Caroline Omberg

"Det at noen forteller deg at du er normal og bra nok, når det føles som om alle sosiale medier hele tiden påpeker at du er unormal og at du må endre deg, var det beste som skjedde meg i 2017."

sitat: Gutt, 18 år

"Andreas er en formidler av høy kvalitet som kan levere i ulike anledninger innenfor et vidt spekter fra dypt alvor til humor. Han har glimt i øyet, sjarm og utstråling , men klarer allikevel å få frem temaer som handler om tøffe mentale utfordringer relatert til angst, depresjon og følelse av å ikke strekke til i forhold til egne forventninger. Andreas kan formidle en historie som svært mange vil kjenne seg igjen i. Han er åpen og fremfører slik at tiden flyr."

sitat: Mads Kaggestad