Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Proffveka i Stryn

På denne siden finner du referanser fra Proffveka i Stryn. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Proffveka i Stryn eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Jøri Gytre Horverak

Foredrag med: Jøri Gytre Horverak

Proffveka i Stryn 2019 var så heldige å ha Jøri som foredragsholdar for spelarar, foreldre og trenarar. Overordna tema for Proffveka er spelarutvikling. I den forbindelse var Jøri fantastisk å få til Stryn. Måten ho formidla viktigheten av psykisk robusthet og tankar om prestasjonsutvikling var både engasjerande og interessant. Det som dei fleste kommenterte etter foredraget var at Jøri klarte å formidle vanskelige tema på ein svært forståelig og enkel måte. Vi kryssar fingrane for at ho kjem tilbake neste år!

sitat: Johann Sigurdsson, ansvarlig