Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

PwC

På denne siden finner du referanser fra PwC. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra PwC eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Petter holdt foredrag for oss om ARBEIDSGLEDE på vår partner/ manager samling. Her kom han med mange nyttige og enkle tips som man egentlig vet, men som det er lett å glemme i en hektisk hverdag. Alle kan ha godt av slike påminnelser. Ikke minst fremstilt på en morsom og inspirerende måte.

sitat: Linda Kristin Arvesen - Senior Manager
Se foredragsholder
Steinar Hoel Korsmo

Foredrag med: Steinar Hoel Korsmo

«Vi i PwC har siden 2009 holdt mange foredrag i forbindelse med pitch treninger sammen med Steinar Hoel Korsmo, og vi er meget godt fornøyd med samarbeidet. Foredragene gir et utbytte for deltakerne som er helt unikt og holder et meget høyt nivå. Det er fasinerende å se hvordan deltakernes kompetanse og innsikt øker i løpet av 1 dags workshop, samt hvordan dette gjennom interaktivitet forbedrer deltakernes egne prestasjoner vesentlig. Det er også flott å se hvordan deltakerne selv gir meget gode tilbakemeldinger på slutten av dagen»

sitat: Gorm Nymark, Partner