Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Quality Spa & Resort Norefjell

På denne siden finner du referanser fra Quality Spa & Resort Norefjell. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Quality Spa & Resort Norefjell eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Bianca-Simonsen

Foredrag med: Bianca Simonsen

Bianca var konferansier på årets Womens Weekend med ca 400 deltagere.
Jeg opplevde Bianca som en veldig god og pålitelig samarbeidspartner. Bianca stiller godt forberedt og ”tuner” seg inn på publikummet hun skal snakke til. Hun gir mye av seg selv, og evner å få publikum med seg, samtidig som hun får de til å føle seg vel og sett. Bianca har en unik og energisk tilstedeværelse og driv, samt mye humor og selvironi. Hun er opptatt av å gjennomføre arrangementet på en slik måte at vi som arrangører kan sende hjem gjestene med en god totalopplevelse. Deltagerne elsket henne, og jeg kan på det varmeste anbefale henne.

sitat: Anne Varden - Administrerende Direktør