Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Raadet by Spies

På denne siden finner du referanser fra Raadet by Spies. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Raadet by Spies eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Anja Hammerseng-Edin

Foredrag med: Anja Hammerseng-Edin

"Dette var helt strålende! Vi hadde høye forventninger, men hun klarte likevel å overlevere. Det var kvalitet hele veien. Kunnskapsrikt og klokt. Gode øvelser. En fantastisk tilstedeværelse og inkludering av publikum. Formidlingen og budskapet var også spisset og tydelig. Dette var ikke bare inspirerende, men også lærerikt. Anja fikk definitivt høyest score, og med stort sett bare 6' ere på Konferansen.no."

sitat: Lisbeth Spies, Daglig Leder