Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Radøy kommune

På denne siden finner du referanser fra Radøy kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Radøy kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Marco Elsafadi

Foredrag med: Marco Elsafadi

"Akkurat det vi bestilte, gode tilbakemeldinger fra de som hørte på. Godt tilpasset målgruppen og engasjerende. Det var et foredrag som både de i introduksjonsprogrammet/ de som er ferdig i intro og alle vi andre kunne kjenne oss igjen og lære av. Vi ble inspirert og engasjert. Bra jobba av Marco! Og hyggelig fyr som tok seg tid til å snakke etterpå, det satte mange stor pris på."

sitat: Karine Straume, Flyktningekonsulent