Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Randaberg kommune

På denne siden finner du referanser fra Randaberg kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Randaberg kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Stig Roar Wigestrand

Foredrag med: Stig R. Wigestrand

Foredraget ble en suksess. Veldig mange gode tilbakemeldinger! Følgende ble uttrykt: "Inspirerende", "Håndfast og anvendelig metode", "Nyttig", "Skal hjem og bruke verktøyet med en gang".

sitat: Torild L. Fjermestad
Se foredragsholder
Per Inge Torkelsen

Foredrag med: Per Inge Torkelsen

«Gode tilbakemeldinger fra publikum. God rød tråd relevant til hoved tema.»

sitat: Ole Bernt Lenning
Se foredragsholder
Live_Landmark

Foredrag med: Live Landmark

"Live Landmark ga oss en god start på Landsbykonferansen på Randaberg. Hun har en behagelig stemme, leverer et viktig budskap og hun er morsom. Vi kunne lett hørt på henne en time og to til!"

sitat: Ellen Marie Innvær, Kulturhuskonsulent