Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

RAW Trening

På denne siden finner du referanser fra RAW Trening. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra RAW Trening eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Michael Andreassen

Foredrag med: Michael Andreassen

"En rå mann med en sterk historie! Det var helt fantastisk! Alle har noe å lære av han, uansett hva og hvilket nivå man jobber på. Jeg elsker Michaels oppskrift for måloppnåelse! En dag av gangen sitter i ryggmargen etter et fantastisk foredrag, anbefales på det sterkeste!"

sitat: Cecilie Ystenes, Mentaltrener og foredragsholder
Se foredragsholder
Michael Andreassen

Foredrag med: Michael Andreassen

"Foredraget til Michael var en tøff og ærlig skildring av hans liv frem til i dag. Jeg likte veldig godt måten han formidlet historien på, som både var trist, alvorlig, inspirerende og morsom!

Hvordan han har jobbet målrettet og bevisst etter at han ble rusfri treffer veldig godt det vi på RAW Trening er opptatt av og jobber med hver eneste dag. Kan virkelig anbefale dette foredraget!! "

sitat: Ronny Døhli, Eier, Daglig leder, Partner