Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Regionkontoret

På denne siden finner du referanser fra Regionkontoret. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Regionkontoret eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Samuel Massie

Foredrag med: Samuel Massie

"Aldersspennet på publikum i salen var fra 15 til 95 år. Foredraget gir alle en påminnelse om hvor viktig det er å følge drømmene, ta egne valg og leve livet - uansett alder.
Samuel og bestefar viser gjennom en munter og god dialog på scenen at de er hverandres bestevenner. Dette er et foredrag som inspirerer, motiverer, og hjelper til med å se muligheter og ikke begrensninger! Kjempebra!"

sitat: Kristin Haave