Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Relasjonssenteret AS

På denne siden finner du referanser fra Relasjonssenteret AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Relasjonssenteret AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Michael Andreassen

Foredrag med: Michael Andreassen

"Vi hadde den store gleden av å ha Michael Andreassen hos oss på Relasjonssenteret, to ganger, for å forelese om hans vei ut av rusen.
Foredraget ble holdt for våre studenter på relasjonsstudiet og responsen var helt enorm.
Kort fortalt opplevde vi en sterkt, personlig og lærerikt historie, fortalt med både humor og alvor. Michael har en unik evne til å fengsle sitt publikum, foredraget er engasjerende, rørende og rett og slett fantastisk! Umulig å ikke bli berørt. Jeg anbefaler foredraget for absolutt alle, for tematikken angår oss alle."

sitat: Dora Thorhallsdottir, Daglig leder