Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

REMA 1000

På denne siden finner du referanser fra REMA 1000. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra REMA 1000 eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Solfrid Flateby

Foredrag med: Solfrid Flateby

"Jeg har hatt gledet av å jobbe med Solfrid Flateby og høre flere av hennes foredrag. Solfrid er en fantastisk person å samtale med, og hun er rivende dyktig på scenen. Hennes foredrag treffer deg, og får deg til å reflektere gjennom din hverdag og hva du kan bidra med. De jeg hadde med på et par av hennes foredrag var alle ledere, og de brukte flere av hennes sitater, setninger og bilder i ettertid i jobben som ledere og i samarbeid med sine medarbeidere. Solfrid får til noe spesielt med sine foredrag som er relevante til hver og en sin hverdag - de er treffende! For meg personlig har det vært utviklende hver gang, enten det har vært innlegg eller annet samarbeid."

sitat: Per Åge Dahl, Regionsdirektør