Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Renholdssoner AS

På denne siden finner du referanser fra Renholdssoner AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Renholdssoner AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

«Foredraget var genialt, både form og innhold. Responsen etterpå var utvetydig og jeg har kun fått positive tilbakemeldinger. Jeg vil spesielt trekke frem den ærlige formidlingen og det tydelige språket som det som imponerte meg mest. Opp igjennom årene har jeg hørt en del foredrag og vært med i noen utviklingsprosesser som har gjort noe med meg i form av læring og endring. Det er ikke alltid lett å sammenligne, men det jeg opplevde med deg i går kommer inn på topp fem listen.»

sitat: Michael Hole, Ansvarlig for rekruttering og utvikling