Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Retretten

På denne siden finner du referanser fra Retretten. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Retretten eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Det var et viktig foredrag om å se etter løsninger og muligheter utifra sitt eget ståsted og ressurser. Alvoret ble presentert på en underholdende måte ved at John John brukte mye av seg selv utfra egne livserfaringer."

sitat: Rita Nilsen, Daglig leder/Manager
Se foredragsholder
unni-turrettini

Foredrag med: Unni Turrettini

“Det var en god—og sår deling, alt på en gang—med erfaringer og opplevelser som gir både kunnskap & ettertanke for oss som lytter til det Unni formidler. God kvalitet på story og budskap, ekstra glimt i øyet med rette fraspark gjorde foredraget spennende og lærerikt å delta på.
Tilbakemeldingen fra ansatte er at dette likte de veldig godt. Det at Unni er personlig og deler varmt og raust, gjorde det lille ekstra, tror jeg.”

sitat: Michel Mateos