Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Ringsaker Kommune

På denne siden finner du referanser fra Ringsaker Kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Ringsaker Kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Veldig engasjerende foredragsholder og tema "midt i blinken" for vår del. Mange positive tilbakemeldinger fra de som deltok på foredraget."

sitat: Eli K. Antonsen, Avdelingsleder
Se foredragsholder
Trond Haukedal

Foredrag med: Trond Haukedal

Veldig godt tilpasset vårt behov. Skikkelig "feelgood", med masse påfyll!

sitat: Inger Stende Kjelsrud - Leder
Se foredragsholder
Live_Landmark

Foredrag med: Live Landmark

"Personalseminar i Trysil med Live den første dagen gjorde susen for hele seminaret. Hun inspirerte, berørte og motiverte i fullt monn."

sitat: Inger Stende Kjelsrud
Se foredragsholder
Ståle Økland

Foredrag med: Ståle Økland

"Foredraget traff svært godt. Relevant, faglig forankret og underholdende på samme tid. Han hadde salens fulle oppmerksomhet gjennom hele foredraget."

sitat: Hanne Vandraas, Spesialrådgiver
Se foredragsholder
John Petter Fagerhaug

Foredrag med: John Petter Fagerhaug

"Veldig engasjerende, mange gode tips, flott at han delte av egen livserfaring (mange fosterforeldre kunne kjenne seg igjen ifht fosterbarnas «bagasje»), han var veldig engasjert og samtidig ydmyk."

sitat: Jane Opdahl Sørensen, Barnehagelærer