Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

ROSA

På denne siden finner du referanser fra ROSA. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra ROSA eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Tone Lise Forbergskog

Foredrag med: Tone Lise Forbergskog

«ROSA er et tiltak i regjeringens handlingsplan mot menneskehandel. Prosjektet yter bistand til ofre for menneskehandel i form av trygge oppholdssteder, informasjon, veiledning og oppfølging. ROSA innledet kort tid etter prosjektets oppstart i 2005 et samarbeid med Tone Lise Akademiet AS. Dette er en bedrift som har vist sosialt engasjement og tatt sosialt ansvar, noe som har vært av stor betydning for ROSAs arbeid. Vi har videre hatt stort utbytte av foredrag og faglige innspill fra Tone Lise Forberskog og andre ansatte ved Tone Lise Akademiet. Tone Lise Forberskog har holdt innlegg på ROSAs seminarer, i møte med myndigheter, organisasjoner og næringsliv.»

sitat: (Mildrid Mikkelsen, Leder