Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Run&Relax Scandinavia AS

På denne siden finner du referanser fra Run&Relax Scandinavia AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Run&Relax Scandinavia AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Cecilie Ystenes gav et strålende foredrag under Run&Relax's årlige YogaWeekend hvor hun på briljant vis klarte å relaterte aktuelle utfordringer og muligheter til sitt publikum! Gjennom sitt foredrag inspirerte Cecilie over 100 deltagere på en energisk og personlig måte til å flytte fokus fra styrke & smidighet til hode & sjel! Et svært godt tilskudd til en tettpakket treningsweekend!"

sitat: Marianne Borchgrevink, Managing Director