Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Salgs- og reklameforeningen

På denne siden finner du referanser fra Salgs- og reklameforeningen. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Salgs- og reklameforeningen eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Salgs- og Reklameforeningens medlemmer fikk på Frokostmøte 5. april gleden av å høre Edgar Valdmanis foredrag om Nettverksbygging. Foredraget fikk bra scor på evalueringen fra de deltagende. Det var et ”matnyttig” foredrag fordi det i sin enkle form gav nyttige og helt konkrete tips til hvordan man bygger nettverk. Foredraget er et klart og tydelig budskap om at nettverk ikke noe man får, men noe man bygger. Kombinert med en veiledning til hvordan man kan gå frem og involvere seg på forskjellige arenaer inspirerte det oss til å være mer offensive i forhold til å bygge nettverk. Det er et foredrag som egner seg godt for de fleste, uavhengig av hva de arbeider med. Foredraget rettet fokus på at med et stort og godt nettverk blir det enkle å gjøre business.

sitat: Hanne-Lise Hammersland