Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Salmar Farming AS

På denne siden finner du referanser fra Salmar Farming AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Salmar Farming AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Odd Sevland

Foredrag med: Odd Sevland

"Energisk og engasjerende. For oss opptrådte Sevland sammen med en ulykkesgransker hvor han appellerte til følelsene og ulykkesgranskeren appellerte til det rasjonelle. Dagen ble en suksess og tilbakemeldingene fra de cirka 40 personer som besvarte vår interne undersøkelse scoret Odd til tett opp under max i forhold til budskap, engasjement og formidlingsevne.
Anbefales på det varmeste - Odd var opp og ned mellom latter og tårer i øyekroken hos mange deltakere i løpet av sitt foredrag. Denne tror jeg sitter og blir snakket om av deltakerne i lengre tid."

sitat: Kvalitetskoordinator, Lars Andreas Vavik