Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Samdrift

På denne siden finner du referanser fra Samdrift. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Samdrift eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"I Tromsø ønsker vi at festivaler og kulturarrangører skal heve sin kompetanse på håndtering av frivillige. På vår åpningskonferanse var Ketil en av foredragsholderne, og med bidraget «godt lederskap av frivillige» lyktes han på flere fronter: Han hjalp til med å skape bevissthet rundt egne lederferdigheter, han inspirerte til å møte nye utfordringer og han fikk oss til å kose oss mens vi jobbet! Et lærerikt og artig opplegg, også takket være hans blide åsyn og sprudlende overskudd!"

sitat: Ragnhild Daae Gjertsen, prosjektleder