Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Santander

På denne siden finner du referanser fra Santander. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Santander eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Vi valgte å ha Lene Alexandra som foredragsholder til et internt arrangement i Santander. Lene stilte godt forberedt, og holdt en rød tråd gjennom foredraget. Lene hadde en god mix av foil og fortelling, noe som gjorde at hun hadde den totale oppmerksomhet gjennom hele foredraget. Lene virket veldig engasjerende og hadde glimt i øyet, noe som smittet over til deltagerne. Jeg opplevde at Lene hadde en meget god fremføring, spennende historie og bød på seg selv. Jeg kan på det varmeste anbefale Lene som foredragsholder."

sitat: Bjørn Fredriksen, Direktør i Santander
Se foredragsholder
Jan Kvalheim

Foredrag med: Jan Kvalheim

"Vi i Santander søkte etter en ekstern foredragsholder som kunne gi oss et ekte, nært og ikke minst et personlig perspektiv på inspirasjon. Jan ble gjennom sitt engasjement i Right to Play og med sin erfaring med Manchester United, to partnere til Santander, raskt et navn på blokka og til slutt et naturlig valg for oss.
Jan har en egen evne til å inspirere gjennom sitt brennende engasjement, sine personlige historier og formidler en urokkelig, sterk tro på at «alt er mulig». Hans positive, personlige og ærlige stil, gjennom «story-telling» fremfor Powerpoint, passer veldig godt for en gruppe, i vårt tilfelle på ca 20 personer.
Vi kan varmt anbefale Jan Kvalheim – la dere begeistre!"

sitat: Anna Berndtsson, National Marketing & sponsorship Manager