Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Scandic Elgstua, Elverum

På denne siden finner du referanser fra Scandic Elgstua, Elverum. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Scandic Elgstua, Elverum eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Dora Thorhallsdottir

Foredrag med: Dora Thorhallsdottir

"Dora hadde 220 spente damer i sin hule hånd gjennom hele foredraget. Det var ingen tvil om at publikumet hennes koste seg med å lære hvordan de skulle be noen å dra til h..., på en slik måte at de gledet seg til turen :-)
Som konferansier på moteshowet var hun både presis i det hun skulle si om hver enkelt modell og med egne små gullkorn så ble det meget bra!"

sitat: Markedsansvarlig Solrunn Irene Nordlien