Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Schibsted

På denne siden finner du referanser fra Schibsted. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Schibsted eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Dag Erik Pedersen

Foredrag med: Dag Erik Pedersen

"Dag Erik trollbandt våre 460 selgere fra første sekund og hele veien gjennom en drøy time. Dette var veldig motiverende og inspirerende for alle våre folk. Dag Erik formidler det å spille på lag og sette seg mål på pedagogisk måte, med høy underholdningsverdi. Vi i Schibsted vil garantert bruke han igjen!"

sitat: Per Håkon Fasting
Se foredragsholder
Kjell Terje Ringdal

Foredrag med: Kjell Terje Ringdal

Kurset har hjulpet meg til å bli mer våken for effekten av ulike retoriske virkemidler. Registeret er blitt utvidet og jeg gleder meg til neste anledning til å praktisere det jeg har lært. Jeg har også fått en effektiv påminnelse om en gammel synd: Cut the crap/ kill your darlings/ fatt deg i korthet! Kjell Terje og Cathrine er enestående flinke til å forene formidling av konkret kunnskap med en vennlig, motiverende og engasjerende form.

sitat: Einar Hålien, Konsernredaktør