Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Sea-Cargo Agencies Møre & Trondheim

På denne siden finner du referanser fra Sea-Cargo Agencies Møre & Trondheim. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Sea-Cargo Agencies Møre & Trondheim eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Erik Hanøy

Foredrag med: Erik Hanøy

"Erik Hanøy, fra Bergen, mangeårig radiojournalist og et humor-troll av dimensjoner - holdt et foredrag i Trondheim idag (12/5-16). Jeg var tilstede - og mannen er genial!

Jeg skulle ønske dere kunne opplevd Erik Hanøy slik jeg og de andre lederne opplevde han idag - det var rett og slett fantastisk - vi gikk fra foredraget med en følelse av å være uslåelig, stappfulle av pågangsmot og selvsikkerhet.

Hanøy snakke om akkurat de samme verdier som jeg har predikert de siste fem år - bare at Hanøy er av en annen liga - nesten som å tidvis høre på en standupkomiker drøse om ledelse og lederskap i et par timer. Det var helt fantastisk!

Anbefales på det aller varmeste!"

sitat: Per Anders Brattgjerd, General Manager