Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Sergel Norge AS

På denne siden finner du referanser fra Sergel Norge AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Sergel Norge AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Herodes Falsk

Foredrag med: Herodes Falsk

"Vi var svært fornøyd med foredraget og våre kunder(deltagere) det samme. Foredraget var også tilpasset våre ønsker med bl. annet SERGEL "we care"."

sitat: Ken Bøien, markedsjef
Se foredragsholder
Karin Fevaag Larsen

Foredrag med: Karin Fevaag Larsen

"Karin har mye energi og engasjement. Hun formidler budskapet på en enkel og gjenkjennende måte.
Passer veldig bra som første foredrag på dagen, da får du en kickstart."

sitat: Sven Ingebretsen, avdelingsdirektør, drift
Se foredragsholder
Rune_Semundseth

Foredrag med: Rune Semundseth

"Hei Rune, Jeg har lenge tenkt på at jeg skulle sende deg en mail og takke for et utrolig inspirerende foredrag på Gautefall 18 sept.

Jeg har i forbindelse med jobb vært med på flere liknende foredrag, men DU kunne virkelig formidle budskapet. Aldri før har jeg møtt noen som inspirerer meg slik som du gjør, og jeg er full av beundring over den du er som person og det du formidler via jobben din. Du er mitt forbilde!

Tusen takk Rune for at du åpnet øynene mine."

sitat: Ellen Katrine Graff