Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Siemens AS avd. Subsea, Bømlo

På denne siden finner du referanser fra Siemens AS avd. Subsea, Bømlo. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Siemens AS avd. Subsea, Bømlo eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Tom Åge Myhren

Foredrag med: Tom Åge Myhren

Svært mange gode poeng som vi har grunnlag for å jobbe videre med. God stemning, god kombinasjon av skråblikk med humor og referanse til evidensbasert forskning.
Positiv til at presentasjonen som ble holdt også vil bli delt med oss, slik at vi kan bruke en del av dette i vårt videre arbeid med referanse til både ordspill og begreper som Tom Åge formidlet. Tom Åge holdt forsamlingens oppmerksomhet på en enestående måte og ingen klaget på at dette ble for lenge uten pause. Om vi skal nevne noe som vi tenker kan forbedres må det være at noen ansatte ga uttrykk for at det gikk litt fort og at det hadde vært en fordel om tempo hadde vært noe lavere. Øke fra 90 til 100-110 minutter og dvele litt lenger ved noen av poengene det ikke ble tid til.

sitat: Are Matthiesen, Site Manager