Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Sigridkongressen

På denne siden finner du referanser fra Sigridkongressen. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Sigridkongressen eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Christian Ingebrigtsen

Foredrag med: Christian Ingebrigtsen

"Christian steppet inn i siste liten i forbindelse med et frafall. Utrolig sporty gjort, og foredraget var helt fantastisk. Han er kjempedyktig. Kan anbefales. :)"

sitat: Konsulent Sonja Folgerø
Se foredragsholder
Samuel Massie

Foredrag med: Samuel Massie

"Super innsats av Samuel Massie som sjarmerte publikum i senk på Sigridkongressen. Samuel leverte et inspirerende og engasjerende foredrag som passet perfekt inn under temaet på kongressen ”Den dyrebare tiden”. Samuels historie viser at man kan få til det meste så lenge man evner å se muligheter, jobbe mot målet, og være åpen/ydmyk. Det er ingen øvre aldersgrense for å lage seg selv fargerike dager og få gjennomført drømmer. Vi har mottatt svært gode tilbakemeldinger fra publikum og anbefaler Massie på det sterkeste til øvrige arrangement."

sitat: Alvhilde Austad, Sigridkongressen

sitat: